urv@urv.fi | +358 2 842 9000

URV:lla  on oma valimo Suomessa. Lisäksi URV:lla on yhteistyövalimoita ja -koneistajia niin Suomessa kuin Aasiassakin.  Tällä konseptilla pystymme tarjoamaan  asiakkaillemme ns. ”one stop shopping” eli asiakas saa kaikki tarvitsemansa komponentit meiltä. Valmistamme nopeasti ja joustavasti vaativat yksittäiskappaleet, piensarjat ja protovalut omissa valimoissamme ja kustannustehokkuutta vaativa sarjavalmistus valmistetaan kilpailukykyiseen hintaan kansainvälisessä verkostossamme.

URV-lokaatiot2015

URV Finland

URV-ulkoa-2014_3857-m

Joustava ja nopea lyhyiden sarjojen spesialisti

Uudessakaupungissa sijaitsee oma valimomme ja pääkonttorimme. Jo  vuodesta 1950 lähtien toimineessa omassa valimossamme valmistamme joustavasti ja nopeasti yksittäiskappaleet, lyhyet sarjat ja vaativat valut. Meillä on Suomessa laaja alihankintaverkosto, jolloin voimme toimittaa komponentit asiakkaillemme koneistettuina tai osakokoonpantuina asiakastarpeen mukaan. Oma valimomme toimii myös tuotekehitysvalimona läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa sekä protovalimona suursarjavalujen ylösajossa ennen tuotannon siirtämistä kansainväliseen valmistukseen.

  • Suomu-ja pallografiittivaluja 20 kg – 4.000 kg per kappale
  • Tuotantokapasiteetti 5.000 tonnia/a
  • Sähkösulatus (induktio) ja fenolihartsikaavaus (AlpHaset)
  • NDT-tarkastus (Ultraääni- ja magneettijauhetarkastus)

Betorantie 30, FI-23500 Uusikaupunki, Finland
info@urv.fi  |  +358 2 842 9000

Logistiikkakeskus Uudessakaupungissa

Meillä on oma 2800 m2 logistiikkakeskus Uudessakaupungissa. Hoidamme varastointipalvelujen lisäksi uudelleen pakkaukset,  kuljetukset Suomessa ja ulkomailla, varaosapalvelut jne. Logistiikkakeskuksessa palvelee aina ammattitaitoinen, joustava ja asiakaslähtöinen logistiikkatiimi. Lisäksi järjestämme varastointipalveluja muualla Suomessa ja ulkomailla asiakkaidemme tarpeen mukaan.

Supply System

Kustannustehokkuutta vaativa sarjavalmistus kansainvälisessä verkostossa

Yhteistyöverkostomme avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme monipuolisen tarjonnan ja lähes rajattoman kapasiteetin kilpailukykyiseen hintaan.  Konseptilla saadaan kustannustehokkuutta ja kilpailuetua niin valuille kuin  valmiille komponenteille.  Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus yhteistyöverkoston ja tilaustoimitusketjun luomisesta ja kehittämisestä. Yhteistyövalimoillamme on myös omaa koneistusta ja osakokoonpanoa, joka takaa kustannustehokkaat kokonaisprosessit. Yhteistyövalimot toimivat URV:n ohjauksessa ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa niin laadun kuin toimitusvarmuudenkin. Kokenut teknologiatiimi tukee tuotanto- ja teknologiaprosessien kehittämistä ja ohjaamista sekä tuotteiden ylösajoa. Lisäksi meillä on koneistusasiantuntijat sekä Suomessa että Kiinassa. Ammattitaitoinen logistiikkatiimi takaa toimitusnopeuden ja -täsmällisyyden.

  • Sopimusvalimoita lähinnä Shandongin ja Jiangsun maakunnissa/ Kiina
  • Valikoimassa GJL, GJS, ADI ja teräsvaluja. Kapasiteetti satojatuhansia tonneja.
  • Eri kokoluokille ja tuotetyypeille sopivat kaavausmenetelmät ja prosessit

URV China

Kiinan toimipisteemme (URV (Qingdao) Metal Products Co. Ltd) sijaitsee Qingdaossa. Yhtiömme kehittää ja valvoo toimittajaverkostoa, tukee toimituksia eurooppalaisille asiakkaille ja tarjoaa URV-konseptia asiakkaillemme Kiinassa.

Palveluksessamme olevat alan kokeneet paikalliset ammattilaiset omaavat kansainvälisen työskentelytaustan. Kaikki avainhenkilömme puhuvat sujuvasti englantia ja kiinaa. URV China hallinnoi toimittajaverkostoamme Kiinassa tarjoamalla hyvin suunniteltua teknologian ja laadun hallintaa sekä logistiikan kehitystä ja valvontaa.

sales@urvchina.com | +86 – 532 – 6806 6638


Top