Tuote- ja toimiala­ratkaisut

Asiakastarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja

Tarjoamme asiakkaillemme komponentteja tarpeen mukaan. Oma valimomme ja laaja yhteistyöverkostomme takaavat monipuolisen tarjonnan ja lähes rajattoman kapasiteetin. Asiakkaamme saavat vaativat yksittäiskappaleet, piensarjat sekä suuretkin sarjat meiltä. Yhteydenpito ja yhteistyö on tehokasta ja vähemmän aikaan vievää kun asiakkaamme voivat keskittää valuhankintansa yksiin käsiin. Omilla valimoillamme keskitymme vaativiin yksittäiskappaleisiin, protovaluihin, lyhytsarjoihin ja asiakkaidemme tuotekehitysprojekteihin. Suuret sarjat valmistamme kilpailukykyisessä kansainvälisessä verkostossamme. Asiakastarpeen mukaan voimme toimittaa komponentit sekä koneistettuina että osakokoonpantuina.

Tuotekehitys

Toimintamme perustuu syvälliseen asiakastarpeiden ymmärtämiseen ja kiinteään asiakasyhteistyöhön. Teemme kehitystyötä yhdessä asiakkaidemme kanssa, jotta tuotteen valmistus on mahdollisimman helppoa ja sen käytettävyys on huipputasolla. Konsultoimme asiakkaita tarvittaessa myös parhaan materiaalin valinnassa ja selvitämme miten hitsatun tuotteen voi muuttaa valuksi.

Materiaalit

Materiaalivalikoimamme koostuu useista valurautalaaduista (esim. GJL, GJS sekä SiMo).

→ Lataa Materiaalitaulukko

Ratkaisut Räätälöidysti asiakkaalle

Me URV:lla tarjoamme valukomponentteja kilpailukykyisillä ratkaisuilla kaikkiin valutarpeisiin. Suunnittelemme palvelukonseptin yhdessä asiakkaan valutarpeen suunnittelusta siihen, että asiakkaalla on oikea-aikaisesti tuotannossaan tarvitsemansa laadukkaat komponentit. Varmistamme kilpailukykyiset ratkaisut asiakkaillemme jatkuvan kehittämisen periaatteella joustavasti, kustannustehokkaasti ja laadukkaasti.

Pumput

Tuotamme valukomponentteja myös eri teollisuuden alojen käyttöön soveltuviin pumppuihin, joilta vaaditaan suorituskykyä ja kestävyyttä. Pumppuihin tuotetut valukomponentit ovat suunniteltu kestämään erittäin vaativaa käyttöä.

Sähkömoottorit ja generaattorit

Meillä on erittäin vahvaa osaamista sähkömoottoreiden ja generaattoreiden komponenteista. Olemme toimittaneet asiakkaillemme jo satojatuhansia valuja ja valmiiksi koneistettuja komponentteja. Yhdessä asiakkaidemme kanssa tehostamme jatkuvasti tilaus-toimitusketjua saadaksemme merkittäviä säästöjä ja tehokkuutta.

Hissi- ja siirtolaitteet

Toimitamme vaativia valukomponentteja hisseihin ja siirtolaitteisiin. Laadukkaat komponentit takaavat osaltaan hissien ja erilaisten siirtolaitteiden turvallisuuden ja vakaan toiminnan.

Prosessiteollisuus

Suunnittelemme ja valmistamme prosessiteollisuuden tarpeisiin kovaa kulutusta kestäviä ratkaisuja, jotka laskevat merkittävästi tuotteen elinkaarikustannuksia. Vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin myös nopealla yksittäiskappaleiden ja piensarjojen valmistuksella.

Dieselmoottorit

Olemme dieselmoottorivalmistajien valuteknologiapartneri. Hoidamme kokonaisuuden tuotesuunnittelun tuesta ja protovalmistuksesta koneistettujen ja valmiiden komponenttien järjestelmätoimituksiin.