urv@urv.fi | +358 2 842 9000

ASIAKASTARPEISIIN RÄÄTÄLÖITYJÄ RATKAISUJA

Tarjoamme kaikille asiakastoimialoillemme valuteknisen tuen ja itse valutuotteen lisäksi tehokasta toimitusketjujen hallintaa ja räätälöityjä logistisia ratkaisuja, jotka takaavat asiakastarpeen mukaisen toimitusajan ja –täsmällisyyden. Asiakkainamme on kotimaisia ja kansainvälisiä kone- ja laitevalmistajia, joille olemme räätälöineet kunkin tarpeisiin sopivat tuote- ja palvelukonseptit.

diesel

  • GJL 250, 536 kg

Dieselmoottorit

URV on dieselmoottorivalmistajien valuteknologiapartneri tuotesuunnittelusta ja protovalmistuksesta koneistettujen ja asennusvalmiiden komponenttien järjestelmätoimituksiin.

elevator

  • GJL250, 242 kg

Hissi- ja siirtolaitteet

URV toimittaa erilaisia vaativia valukomponentteja hisseihin ja siirtolaitteisiin, joissa komponenttien ja osakokonaisuuksien virheettömyys takaa lopputuotteen turvallisuuden ja toiminnan.

process

  • 40 kg, URVA850

Sellu-, paperi- ja muun prosessiteollisuuden koneet ja laitteet

Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa suunnittelemme ja tuotamme prosessiteollisuuden erilaisiin tarpeisiin ratkaisuja, jotka kestävät kovaa kulutusta ja laskevat merkittävästi tuotteen elinkaarikustannusta.  Joustavalla ja nopealla yksittäiskappaleiden ja piensarjojen valmistuksella vastaamme myös asiakkaidemme varaosatarpeisiin.

electric

  • GJL250, 250 kg

Sähkömoottorit ja generaattorit

Vuosikymmenen aikana olemme toimittaneet satoja tuhansia valuja ja valmiiksi koneistettuja komponentteja niin omista kuin tarkoin valikoiduista yhteistyövalimoista tinkimättä laadusta tai toimitusvarmuudesta. Yhdessä asiakkaamme kanssa tehostamme ja parannamme jatkuvasti tilaus-toimitusketjua saadaksemme merkittäviä säästöjä ja tehokkuutta.  Satoja valettuja ja koneistettuja komponentteja käsittävälle tuotevalikoimalle voimmekin taata 98% toimitusvarmuuden asiakkaamme vaatimalla toimitusnopeudella.


Top